Transport si retururi

Comenzile pe ComoaraMea.ro se livreaza prin:
FanCourier (Curier rapid) * - Livrare in orice localitate (sat, comuna sau oras) din Romania in 1-2 zile. Costul transportului este 19 RON. 


* comenzile venite pana in ora 12 pleaca in aceeasi zi si ajung la dvs in ziua urmatoare. Comenzile venite dupa ora 12 pleaca in ziua urmatoare si ajung in a 2-a zi de la comanda. In perioadele aglomerate cum ar fi Decembrie sau Februarie-Martie pot aparea intarzieri cauzate de volumul mare de comenzi.

Costul de 19 lei este valabil pentru orice localitate (oras, comuna sau sat) din Romania dar in cazul localitatilor in care numarul de km suplimentari de la curieri cresc costul livrarii considerabil, ne rezervam dreptul sa crestem tariful perceput pentru livrare. In aceste situatii vom comunica acest cost si vom face livrarea doar in urma primirii acordului din partea clientului pentru extracost.

Politica de retur

  • produsele pot fi returnate in 14 de zile
  • nu va trebuie un motiv pentru retur, doar ca produsele sa poata fi revandute (sa nu fie deteriorate)
  • trimiteti un email pe contact@comoaramea.ro cu solicitarea de retur si un cont iban/nume pentru transfer
  • costul transportului de retur este suportat de dvs (va trimitem noi un agent FanCourier sa ridice coletul - cost 19 lei). In cazul in care localitatea dvs este in afara ariei de acoperire a FanCourier, costul va fi diferit si va va fi comunicat in momentul solicitarii returului. Alternativ puteti trimite dvs prin orice curier, dar nu prin Posta Romana. Daca optati sa trimiteti cu un alt curier nu puneti cu ramburs, deoarece coletul va fi refuzat.
  • banii va vor fi returnati in contul de card furnizat de dvs, dupa ce primim si verificam produsele.