Transport si retururi

Comenzile pe ComoaraMea.ro se livreaza prin:
SameDay (Curier rapid) * - Livrare in orice localitate (sat, comuna sau oras) din Romania in 2 zile lucratoare. Costul transportului este 19 RON. 


* comenzile se expediaza in urmatoare zi lucratoare. Daca ati plasat comanda azi, maine (sau in urmatoarea zi lucratoare) se expediaza si poimaine este la dvs.  

Costul de 19 lei este valabil pentru orice localitate (oras, comuna sau sat) din Romania.

Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Politica de retur

  • produsele pot fi returnate in 14 de zile
  • nu va trebuie un motiv pentru retur, doar ca produsele sa poata fi revandute (sa nu fie deteriorate)
  • trimiteti un email pe contact@comoaramea.ro cu solicitarea de retur si un cont iban/nume pentru transfer
  • costul transportului de retur este suportat de dvs (va trimitem noi un agent FanCourier sa ridice coletul - cost 19 lei). In cazul in care localitatea dvs este in afara ariei de acoperire a FanCourier, costul va fi diferit si va va fi comunicat in momentul solicitarii returului. Alternativ puteti trimite dvs prin orice curier, dar nu prin Posta Romana. Daca optati sa trimiteti cu un alt curier nu puneti cu ramburs, deoarece coletul va fi refuzat.
  • banii va vor fi returnati in contul de card furnizat de dvs, dupa ce primim si verificam produsele.